Bananpannkaka med choklad och jordnötter

9
2
Bananpannkaka med choklad och jordnötter

En tunn och fin bananpannkaka är en riktigt god efterrätt. Toppa med choklad som får smälta ner i pannkakan, glass, jordnötter och lönnsirap. Kanske inte den nyttigaste pannkakan men förmodligen den godaste.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Bananpannkaka med choklad och jordnötter

Ingredienser

8 st
1
banan
3 dl
mjölk (3%)
2
ägg
2 dl
vetemjöl
0.5 tsk
salt
0.5 msk
smör
50 g
finhackad mörk choklad (70%)

Till servering

vaniljglass
hackade salta jordnötter
lönnsirap

För alla

Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölkdryck, choklad, matfett och glass.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Salam

2/3/2019

den var väldigt god,liksom man njuter verkligen av den fantastiska smaken

Cindy

10/12/2017

Enkelt recept på en uppdaterad variant av plättar ��

Näringsvärde per portion

Energi 2054 KJ / 490 kCal
Fett 24 g
Salt 1.18 g
Kolhydrater 54 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept