Har du svårt att få barnen att äta på morgonen? Vi tipsar om de här barnvänliga banankakorna som du kan fresta både vuxna och barn med vid frukostbordet. Toppa med goda tillbehör innan servering så blir det nästan lika smarrigt som en efterrätt.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre. Välj glutenfritt växtbaserat alternativ till yoghurt/kvarg.
Recept och bild i samarbete med Alpro.
Näringsvärdet är beräknat per skiva (beräknar på 12 bitar).
Kommentarer
Ellen
2019-03-07Det står ju att man ska äta kakorna direkt. Är det av någon särskild anledning? Går de bra att spara också?
Redaktionen ICAse
2019-03-12Hej Ellen! De är godast när de är nygräddade och frasiga, samt att de är varma. Hälsningar Michelle
Sara
2018-09-18Hej. Vad är risdryck? Kan man ersätta det med något?
Redaktionen ICAse
2018-09-19Hej Sara! Det är en växtbaserad dryck. Ris och vatten. Men det går lika bra med mjölk. Hälsningar Michelle
Hanna
2018-03-09Jag gjorde detoch det funkade men vet inte om smaken skiljer sig