Har bananerna sett bättre dagar? Gör en saftig banankaka med hackad choklad. En halverad banan på toppen gör kakan till en riktig snygging.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2017
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och mörkchoklad.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett. Välj mjölkproteinfri mörk choklad.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag bakade två gånger andra gången dubblade jag mängden bakpulver och choklad, blev ännu bättre! Fluffigare kaka och godare smak!
Kristina
2023-03-28Sista meningen borde väl lyda. Grädda i 40 min i nedre delen av ugnen? Ovanligt med en så god kaka som inte innehåller något vitt socker.
Gun
2018-08-07Hej Gun! Tack för din synpunkt. Kakan ska gräddas i mitten av ugnen. Hälsningar, Terese
Redaktionen
2018-08-07Hej Birgitta! Ledsen att det var lite oklart i receptet. Vi har nu fixat till det och hoppas det blir bra. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-10-10