Banan- och toffeepaj med choklad

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Banan- och toffeepaj med choklad

Ta din banoffeepaj till nya nivåer genom att både vända ner hasselnötskola i grädden och använda den som topping. En riktigt smarrig efterrätt med dulce de leche, banan, digestivekex och vispad grädde som är omtyckt av många.

Banan- och toffeepaj med choklad

Ingredienser

12 bitar

Botten

100 g  smör
1/2 dl  strösocker
200 g  digestivekex

Fyllning

1   burk dulce de leche (à 397 g)
1/2 tsk  flingsalt
3   bananer
3 dl  vispgrädde
24   toffifee hasselnötskolor (24 st motsvarar 1 förp à 200 g)
50 g  mörk choklad (70 %)

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Koladröm med daimgrädde och jordgubbar
Betyg 4.5 av 5.
215 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabb kex- och koladessert
Betyg 4.2 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Banoffee paj
Betyg 4.8 av 5.
121 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Banoffee pie i glas
Betyg 4.7 av 5.
71 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toffee coffee – Kaffe med karamell
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Påskbakelse med dulce de leche och bär
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga