Balsamtomater

Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Balsamtomater

Balsamtomater är ett utmärkt tillbehör till salta kötträtter. Stek tomaterna och häll sedan försiktigt över balsamvinäger och krydda med salt och peppar. Fräscht och lättlagat, en ny favorit?

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

8 portioner
12 tomater (gärna både gula och röda)
2 msk olja
2 msk balsamvinäger
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Tillsatte också sockerärtor, vilket blev jättegott! Stekte upp det snabbare då så att sockerärtorna fortfarande var krispiga och goda.

    Tina

  • Balsamtomater var en ny smakupplevelse för mig och passade mycket bra till getostgratinerad oxfilé, vilket också har rekommenderats av Er i detta recept

    Kerstin

Testa liknande recept

  • Bruschetta med lufttorkad skinka
    Betyg 3.9 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Caprese
    Betyg 4.4 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kycklingfilé med tomat & oliv
    Betyg 4.8 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta Tobias
    Betyg 2 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad