Bakpulverpizza med rotfruktsriv

4
3
Bakpulverpizza med rotfruktsriv

Nyttig och spännande bakpulverpizza med rotfruktsriv. Frästa, rivna morötter och palsternacka fördelas över den tunna pizzabottnen. Lyxig, smulad grönmögelost och riven ost över pizzan ger dej en underbar smakupplevelse, gärna med en sallad till.

Bakpulverpizza med rotfruktsriv

Ingredienser

4 portioner

Deg

5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
75 g smör eller margarin
2 dl filmjölk

Rotfruktsriv

ca 100 g rotselleri
2 morötter
1 palsternacka
1 msk smör eller margarin
2 krm salt
1 krm peppar

Topping

100 g grönmögelost
2 dl riven ost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Anna

2008-12-10

En god och smidig pizza, dock kan man ju varieria den som man själv vill!! Tycker att receptet är en aning rörigt, hade gärna velat haft pizzadegen för sig.

Agneta

2004-05-17

Bra pizzadeg. Fetaost går bra om man inte gillar grönmögelost.

Birgitta

2003-07-03

Toppenrecept på pizzadeg. Alla ingredienser finns alltid hemma. Rotfruktsriv inte ett måste. Man kan lägga på det man har hemma.