Bakpulverpizza med rotfruktsriv

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
3
Bakpulverpizza med rotfruktsriv

Nyttig och spännande bakpulverpizza med rotfruktsriv. Frästa, rivna morötter och palsternacka fördelas över den tunna pizzabottnen. Lyxig, smulad grönmögelost och riven ost över pizzan ger dej en underbar smakupplevelse, gärna med en sallad till.

Bakpulverpizza med rotfruktsriv

Ingredienser

4 portioner

Deg

5 dl  vetemjöl
2 tsk  bakpulver
75 g  smör eller margarin
2 dl  filmjölk

Rotfruktsriv

ca 100 g  rotselleri
2   morötter
1   palsternacka
1 msk  smör eller margarin
2 krm  salt
1 krm  peppar

Topping

100 g  grönmögelost
2 dl  riven ost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

En god och smidig pizza, dock kan man ju varieria den som man själv vill!! Tycker att receptet är en aning rörigt, hade gärna velat haft pizzadegen för sig.

Anna

2008-12-10

Bra pizzadeg. Fetaost går bra om man inte gillar grönmögelost.

Agneta

2004-05-17

Toppenrecept på pizzadeg. Alla ingredienser finns alltid hemma. Rotfruktsriv inte ett måste. Man kan lägga på det man har hemma.

Birgitta

2003-07-03

Testa liknande recept

Rotselleri- och ädelostsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hemgjort smör
Betyg 4 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rotfruktsmos med persilja
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nypon- och fildrink
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äggost
Betyg 3 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm viltbuljong
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga