Bakad ost med cruditésallad

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bakad ost med cruditésallad

Crudité är franska och betyder råa, krispiga grönsaker. I detta recept består cruditésalladen av päron, fänkål och selleri som blandas med en syrlig vinägrett och serveras som tillbehör till krämig, brieost i ugn.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021

Bakad ost med cruditésallad

Ingredienser

6 portioner

Sallad

2 fasta päron
1 fänkål
3 stjälkar stjälkselleri

Vinägrett

1 msk flytande honung
1 msk rödvins- eller sherryvinäger
1 msk olivolja
1 krm salt
1 krm svartpeppar

Ost

1 hel krämig dessertost (t ex Mont d´Or eller Camembert, à 500 g)

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Varma krustader med brie och hjortron
Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kall brietårta med päron- och chilimarmelad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brietårta med honung och torkad frukt
Betyg 3.7 av 5.92 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bakad brie med fikon, nötter och lönnsirap
Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krispig sallad med kålrabbi och päron
Betyg 4.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Brie med nöt-och timjanshonung
Betyg 3.5 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad