Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Baguette med rökt fisk och ägg

Smaskiga baguetter med rökt regnbågslax, lättmajonnäs, kokta ägg och rucolasallad. Snabbt och enkelt tillreder du dessa delikata baguetter med fyllning. En perfekt snabblunch, eller lätt middag en varm sommardag.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela baguetterna och bre majonnäs på underdelen.
  2. Skala och skiva äggen och fördela på bröden.
  3. Dela fisken i mindre bitar och lägg ovanpå ägget och överst några blad rucolasallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 300 g rökt fisk t ex regnbågslax
  • 4 baguetter
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 4 hårdkokta ägg
  • ruccolasallad
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?