Baguette med rökt fisk och ägg

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Baguette med rökt fisk och ägg

Smaskiga baguetter med rökt regnbågslax, lättmajonnäs, kokta ägg och rucolasallad. Snabbt och enkelt tillreder du dessa delikata baguetter med fyllning. En perfekt snabblunch, eller lätt middag en varm sommardag.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Baguette med rökt fisk och ägg

Ingredienser

4 portioner
300 g rökt fisk t ex regnbågslax
4 baguetter
1 msk lättmajonnäs
4 hårdkokta ägg
rucolasallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tonfiskfralla
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varm vego-fralla
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Korvmacka med ajvar relish och sallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Färsk tortellini med rökt lax
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halloumifyllda tortillas
Betyg 3.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad