Baguette med rökt fisk och ägg

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Baguette med rökt fisk och ägg

Smaskiga baguetter med rökt regnbågslax, lättmajonnäs, kokta ägg och rucolasallad. Snabbt och enkelt tillreder du dessa delikata baguetter med fyllning. En perfekt snabblunch, eller lätt middag en varm sommardag.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Baguette med rökt fisk och ägg

Ingredienser

4 portioner
300 g  rökt fisk t ex regnbågslax
4   baguetter
1 msk  lättmajonnäs
4   hårdkokta ägg
rucolasallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Korvmacka med ajvar relish och sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskfralla
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nannes heta skinkmacka
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm vego-fralla
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halloumifyllda tortillas
Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga