Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Baconlindade kycklingben

Knapriga och goda baconlindade kycklingben. Idealiska och mycket lätta att tillaga. Passar utmärkt att servera med guacamole och sweet chilikräm som tillbehör.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Linda baconskivorna runt kycklingbenen. Krydda med flingsalt och peppar.
  2. Grilla dem runt om ca 15 minuter. Vänd ofta. Kontrollera att klar köttsaft kommer ut när du sticker i tjockaste delen. Servera med tillbehören, Guacamole och/eller Sweet chilikräm.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • ca 1200 g kycklingben
  • 200 g bacon
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar
Lägg till i inköpslistan