Avokado på flera sätt

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Avokado på flera sätt

När svenskarna började resa på 60-talet upptäckte man bland annat avokadon. Eftersom fyllda grönsaker var på modet så fyllde man även denna gröna goding med allt i från skaldjur till kött - toppade med en god dressing.

Avokado på flera sätt

Ingredienser

4 portioner
2 avokador

Dressing

1/2 msk citronsaft
1 tsk senap
2 msk fintärnad purjolök
3 msk rapsolja
salt
peppar

Sallad

kruksallad

Fyllning

skaldjur
skivade champinjoner
rökt strimalt kött

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Flygande Jakob
    Betyg 4.4 av 5.80 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kassler Hawaii med ananas och chilisås
    Betyg 4.4 av 5.248 personer har röstat
    Receptet har 29 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coeur de filét Provencale
    Betyg 4.5 av 5.74 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatisbröd
    Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Omelettsufflé
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Wok
    Betyg 4.1 av 5.134 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad