Avokado med chilirostade kikärter och cashewnötter

Heta kikärter möter krämig avokado i en vegetarisk sallad med sting. En dressing med japansk soja och lime ger avokadosalladen en asiatisk ton som förstärks med lite koriander. En spännande sallad för buffén eller som tillbehör till t ex kyckling.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1329 KJ / 317 kCal
Fett24 g
Salt2.6 g
Kolhydrater14 g
Protein9 g
Kommentarer
6 stSupergott! Lagar den om och om igen. Sonen är helt förtjust i den
Raija
Supergott!
Camilla
Supergott!! Och enkelt att göra🙂
Pernilla
Så goda smakkombination & så enkel att göra. Detta ör nog min favorit för sommaren!
Cecilia
Hej Sandra! Ibland blir inte alltid färger exakta på foton. Men japansk soja är ljusare än kinesisk. Hoppas din avokado blir lika fin. Hälsningar Michelle
Ica-köket
Hur kan den se så ljus ut på bilden när soja är MÖRK??
Sandra