Aubergine- och getostburgare med pestokvarg

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Aubergine- och getostburgare med pestokvarg

Varm och len getost på tunna stekta auberginskivor. Till det en röra gjord på kvarg och pesto. In med det och lite grönsaker mellan två hamburgerbröd, så har du en enkel, mättande och smakrik måltid.

Aubergine- och getostburgare med pestokvarg

Ingredienser

4 portioner
1 aubergine
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
4 skivor chèvre (à ca 75 g)
2 dl naturell kvarg
2 msk pesto
2 tomater
4 hamburgerbröd
1/2 påse babyspenat (à 65 g)

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Vegosnitsare
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vegoburgare med ajvaryoghurt
    Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tonfiskburgare med grönsaksstavar
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Halloumiburgare med vit böntzatziki
    Betyg 4.4 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad