Äppelsoppa med mandelbiskvier

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äppelsoppa med mandelbiskvier

Ett recept på en god efterrätt med smak av äpplen och madelbiskvier. Koka upp äpplena tillsammans med citronjuice, strösocker, vaniljsocker och kanelstång och mixa sedan tills du får en slät soppa. Servera äppelsoppan med mandelbiskvier och glass!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Äppelsoppa med mandelbiskvier

Ingredienser

6 portioner
6 gröna äpplen
1 l vatten
1/2 dl konc äppeljuice
2 msk färskpressad citronjuice
1/2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1 kanelstång

Till servering

1/2 dl russin
2 dl mandelbiskvier
vaniljglass

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Varm eller kall höstig äppelbål
    Betyg 4.1 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rabarbermaräng med mandel
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äpplig mellisgröt
    Betyg 2.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad