Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Medel

Varm eller kall höstig äppelbål

Äppelbål med smak av höst som du kan servera både kall och varm. Äppelbålen får en varm smak av kanel och dekoreras med frysta bär, exempelvis blåbär eller björnbär.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Varm äppelbål

  1. Värm äppelmusten eller juicen i en kastrull tillsammans med kanelstång.
  2. Lägg ca 1 msk tinade blandade bär i varje glas, häll på den varma drycken.


Kall äppelbål

  1. Frys isbitar med bär – se till att få olika sorter i varje iskub.
  2. Servera kall äppelmust eller äppeljuice med bärisbitar.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 l äppelmust eller äppeljuice
  • 1 kanelstång
  • ca 1 dl frysta bär t ex havtorn, gojibär, blåbär, björnbär
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer