Varm eller kall höstig äppelbål

Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
0
Varm eller kall höstig äppelbål

Äppelbål med smak av höst som du kan servera både kall och varm. Äppelbålen får en varm smak av kanel och dekoreras med frysta bär, exempelvis blåbär eller björnbär.

Varm eller kall höstig äppelbål

Ingredienser

4 portioner
1 l  äppelmust eller äppeljuice
1   kanelstång
ca 1 dl  frysta bär t ex havtorn, gojibär, blåbär, björnbär

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Varm äppelbål

Kall äppelbål

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Piratbål
Betyg 2.5 av 5.
87 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kylig äppelglögg
Betyg 4.5 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Häxbrygd till Halloween
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vårsangria
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Overnight oats på chiafrön och färskost
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saftbål med sega råttor
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga