Varm eller kall höstig äppelbål
![Varm eller kall höstig äppelbål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_27253/cf_259/varm_eller_kall_hostig_appelbal.jpg)
Äppelbål med smak av höst som du kan servera både kall och varm. Äppelbålen får en varm smak av kanel och dekoreras med frysta bär, exempelvis blåbär eller björnbär.
![Varm eller kall höstig äppelbål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_27253/cf_259/varm_eller_kall_hostig_appelbal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 l äppelmust eller äppeljuice
1 kanelstång
ca 1 dl frysta bär t ex havtorn, gojibär, blåbär, björnbär
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Varm äppelbål
Kall äppelbål
Har du lagat receptet?
Kommentarer