Äppel-, plommon- och rosmarinbräserad kotlettrad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Äppel-, plommon- och rosmarinbräserad kotlettrad

Ett fantastiskt recept på smakrik kotlettrad som passar utmärkt att servera till fest. Du behöver bland annat kotlett, äpple, plommon och rosmarin. Servera gärna kotlettraden tillsammans med primörer och nykokt potatis!

Äppel-, plommon- och rosmarinbräserad kotlettrad

Ingredienser

4 portioner
600 g  kotlettrad (urbenad)
1 msk  smör eller margarin
1   gula lökar
2   små äpplen
75 g  katrinplommon
1/2 tsk  rosmarin
2   oxbuljongtärningar
1 dl  äppeljuice (koncenrerad)
3 dl  vatten
2 msk  maizenaredning (för mörka såser)
salt och peppar
smör

Till servering

nykokt potatis
kokta grönsaker t ex brysselkål och haricot verts

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Krämig kotlett i plommonsås
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äpple- och katrinplommongryta med skinka
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lafitas plommon- och äppelfläsk
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chutney
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Revben med plommon och stjärnanis
Betyg 3 av 5.
56 personer har röstat
Under 60 min att tillaga