Äppel- och rosmarinmousse

Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
0
Äppel- och rosmarinmousse

Ett fantastiskt recept på äppel- och rosmarinmousse som passar perfekt att servera till fest. Du gör den krämiga moussen av bland annat ägg, äpple, rosmarin, gelatin och grädde.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Äppel- och rosmarinmousse

Ingredienser

8 portioner
1 dl socker
1/2 dl vatten
2 äggvitor
3 medelstora äpplen (3 st motsvarar ca 400 g)
1 dl socker
1 1/2 dl vatten
4 kvistar rosmarin
2 gelatinblad
3 dl vispgrädde

Till servering

2 äpplen (i skivor)
2 msk brun farin
2 msk smör eller margarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vispad äggtoddy med rövargodis och havtorn
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade bananer med glass
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chokladmousse med kaffe
Betyg 4.6 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marinerade persikor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Charlotte russe
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tårtfyllning med rabarbermousse
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga