Äppel- och gorgonzolasallad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äppel- och gorgonzolasallad

Ett förtjusande recept på äppel- och gorgonzolasallad som passar perfekt att servera till exempelvis kassler och kokt potatis. Du gör den smakrika salladen av bland annat äpple, valnötter, honung och gorgonzola.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Äppel- och gorgonzolasallad

Ingredienser

4 portioner
1 liten fänkål
1 äpple
1/2 dl russin
ev 1/2 dl hackade valnötter
1 msk flytande honung
1/2 dl mild olivolja
2 msk citronjuice
salt
peppar
100 g gorgonzolaost

Gör så här

I näringsberäkningen ingår kassler och kokt potatis.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2443 KJ / 583 kCal
Fett28.2 g

Testa liknande recept

  • Frukt- och nötfylld brietårta
    Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tortellini med ädelostsås
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad