Apelsinmarinerade jordgubbar

Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Apelsinmarinerade jordgubbar

Apelsinmarinerade jordgubbar är en spännande blandning. Skivade jordgubbar marineras i apelsinjuice och skal några timmar. En klick glass eller grädde toppad med några underbara myntablad, ger desserten en fantastisk smak.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Apelsinmarinerade jordgubbar

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 l jordgubbar
skal av 2 apelsiner
saft av 3 apelsiner
färsk, hackad mynta
ev lite socker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fantastiskt gott tillsammans med vaniljglass! Lättgjort och de marinerade jordgubbarna smakar lika gott dagen efter!

    Margot

Testa liknande recept

  • Piggelin sommarsallad
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Korngryn à la slätten
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jordgubbar med rödvin och mynta
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Jordgubbsskumpa
    Betyg 2.8 av 5.63 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lime- och myntamarinerade frukter
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad