Apelsin- och dragondipp

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Apelsin- och dragondipp

Dragon är en spännande smakkompis till apelsin, speciellt när den hamnar i en syrlig dipp gjord på smetana. Finhackad schalottenlök och apelsinskal kokas ihop med vitvinsvinäger för att förhöja smakerna ytterligare. Dippen passar perfekt till små, spröda snacksmorötter.

Apelsin- och dragondipp

Ingredienser

4 portioner
1   apelsin
1   schalottenlök
1 tsk  vitvinsvinäger
1   kruka dragon
2 dl  smetana
salt
peppar
200   snackmorötter

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Dipp med potatis, smetana och brynt smör
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Apelsinsockrade jordgubbar med dragon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostad potatis med dragonkräm och kyckling
Betyg 4.3 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med dragonkräm och rödbetor
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Palsternackschips med spenat- och parmesandip
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskytterfilé med dragonkräm
Betyg 4.3 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga