Apelsin- och dragondipp

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsin- och dragondipp

Dragon är en spännande smakkompis till apelsin, speciellt när den hamnar i en syrlig dipp gjord på smetana. Finhackad schalottenlök och apelsinskal kokas ihop med vitvinsvinäger för att förhöja smakerna ytterligare. Dippen passar perfekt till små, spröda snacksmorötter.

Apelsin- och dragondipp

Ingredienser

4 portioner
1 apelsin
1 schalottenlök
1 tsk vitvinsvinäger
1 kruka dragon
2 dl smetana
salt
peppar
200 snackmorötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Dipp med potatis, smetana och brynt smör
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsinsockrade jordgubbar med dragon
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostad potatis med dragonkräm och kyckling
Betyg 4.4 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med dragonkräm och rödbetor
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fläskytterfilé med dragonkräm
Betyg 4.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Palsternackschips med spenat- och parmesandip
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad