Apelsin- och dragondipp

4
0
Apelsin- och dragondipp

Dragon är en spännande smakkompis till apelsin, speciellt när den hamnar i en syrlig dipp gjord på smetana. Finhackad schalottenlök och apelsinskal kokas ihop med vitvinsvinäger för att förhöja smakerna ytterligare. Dippen passar perfekt till små, spröda snacksmorötter.

Skriv ut
Apelsin- och dragondipp

Ingredienser

4 portioner
1
apelsin
1
schalottenlök
1 tsk
vitvinsvinäger
1
kruka dragon
2 dl
smetana
-
salt
-
peppar
200
snackmorötter

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Testa liknande recept