Apelsin- och chiliglaze

Betyg 2.8 av 5.
18 personer har röstat
0
Apelsin- och chiliglaze

En glaze sätter härlig smak och yta på vilket kött som helst! Här är en variant med smak av apelsin, röd chili och timjan, som passar extra bra till grillad kyckling. Socker bränner lätt om det grillas för länge, så pensla på glazen mot slutet av grillningen!

Apelsin- och chiliglaze

Ingredienser

4 portioner
2   apelsiner
4 msk  råsocker
1   röd peppar
1 msk  hackad timjan
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi378 KJ / 90 kCal
Fett0.1 g
Salt1.74 g
Kolhydrater21 g
Protein0.7 g

Testa liknande recept

Lime- och ingefärsglaze
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsin- och timjanglaze
Betyg 3.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomat- och ingefärsglaze
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökig glaze
Betyg 2.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chipotle- och muscovadoglaze
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bourbon- och ananasglaze
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga