Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass

Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass är en lätt och fräsch efterrätt som även passar till sommarfikat. Servera glassen när den är nygjord tillsammans med jordgubbar på vackra fat.

Apelsin- och basilikasockrade jordgubbar med färskostglass

Ingredienser

4 portioner
1/2 l vaniljglass
1 l jordgubbar
1 apelsin
1/2 kruka basilika
2 msk strösocker
1 vaniljstång
1 dl cream cheese naturell

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad ananas med kokoshonung
Betyg 3.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färskostglass med vaniljsmak
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Jordgubbar, kaksmulor och vit choklad i foliepaket
Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Päron på grillen med mandel och aprikosmarmelad
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bärcobbler - bärkaka
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snabbnudlar med asiatiska smaker
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad