Ansjoviswraps

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ansjoviswraps

Dessa snabba och lättlagade ansjoviswraps är utmärkt som ett mättande mellanmål. Blanda samman din krämiga ansjovisröra med mild citrussmak och vik in den i tortillabröd med krispig sallad och dill. Servera ihop med en kall, god öl.

Ansjoviswraps

Ingredienser

8 portioner
1 burk surimi i lake (à 350 g)
1 burk ansjovisfiléer (à 125 g)
2 salladslökar
2 dl gräddfil
1/2 dl majonnäs (gärna lätt)
saft av 1 - 1 1/2 tsk pressad citron
1 krm mald vitpeppar
1 knippa dill
8 små tortillabröd (tacosize)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Ol’Swedish Salmon Wrap
Betyg 2.8 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svensk caesarsallad med kyckling
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ägg med kavringskrisp och ansjovismajonnäs
Betyg 3 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Enkel tortilla med grillad karré, krisp och dippsås
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snittar med gubbröra
Betyg 2.6 av 5.301 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad torsk med potatissallad och sockergrillad lök
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad