Ansjovissås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ansjovissås

En superenkel sås för att piffa till en enkel sallad eller fiskrätt. Crème fraiche, vitlök och persilja blir tillsammans med ansjovisen utsökt och mild och går dessutom fort att laga.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 1997

Ansjovissås

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche
1 vitlöksklyfta
8 ansjovisfiléer
3 msk hackad persilja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Potatis- och prästostrulle med ansjovis
Betyg 3.1 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Halstrad röding med dill- och ansjovissås
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sås till gravad lax
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad mandelpotatis med ansjovis
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Senapskräm
Betyg 2.7 av 5.
40 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Purjolökstarte med ansjoviskräm
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga