Ansjoviskringlor

Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ansjoviskringlor

Ansjoviskringlor går supersnabbt att tillaga och passar perfekt som tilltugg eller picknickmat. Gräslök, parmesanost och färskost går fint ihop med ansjovisen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Ansjoviskringlor

Ingredienser

15 st
färdigkavlad smördeg
1 uppvispad äggula

Fyllning

100 g färskost
1/2 dl riven parmesan
2 msk hackad gräslök
1/2 ask hackad ansjovis (à 125 g) utan spad
1/2 krm nymalen vitpeppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Varför kan man inte skriva ut recept längre??

    Mari

    Hej Mari! Klart du kan skriva ut! Högerklicka och välj print/skriv ut. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

  • Hej hej! Kan inte få tag på färdigkavlat smördeg - har köpt frusna platter. Hur stort ska jag kavla ut dessa så det blir lagom? Hls. och tack på förhand Elsebeth

    Elsebeth

Testa liknande recept

Smördegssnittar med ansjovis och karamelliserad lök
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggsallad på kex med krispig anjsovis
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra med kapris
Betyg 2.5 av 5.82 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cheddarrullar med gräslökssmetana
Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Purjolökstarte med ansjoviskräm
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad