Ansjoviskringlor

Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ansjoviskringlor

Ansjoviskringlor går supersnabbt att tillaga och passar perfekt som tilltugg eller picknickmat. Gräslök, parmesanost och färskost går fint ihop med ansjovisen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Ansjoviskringlor

Ingredienser

15 st
färdigkavlad smördeg
1 uppvispad äggula

Fyllning

100 g färskost
1/2 dl riven parmesan
2 msk hackad gräslök
1/2 ask hackad ansjovis (à 125 g) utan spad
1/2 krm nymalen vitpeppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Varför kan man inte skriva ut recept längre??

    Mari

    Hej Mari! Klart du kan skriva ut! Högerklicka och välj print/skriv ut. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

  • Hej hej! Kan inte få tag på färdigkavlat smördeg - har köpt frusna platter. Hur stort ska jag kavla ut dessa så det blir lagom? Hls. och tack på förhand Elsebeth

    Elsebeth

Testa liknande recept

  • Gubbröra med kapris
    Betyg 2.5 av 5.82 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Cheddarrullar med gräslökssmetana
    Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Enkel Janssons frestelse
    Betyg 3.6 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad