Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Annas potatissallad

En väldigt lättlagad och god potatissallad som du tillagar på mindre än en halvtimme! Rör samman crème fraiche, majonnäs och persilja med kokt, avsvalnad och delad färskpotatis. Smaka av med salt och servera gärna till grillat kött eller kallskuret.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör samman crème fraiche, majonnäs och persilja (persillade) med kokt, avsvalnad och delad färskpotatis.
  2. Smaka av med salt.

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Tips

Gott till grillade rätter och kallskuret.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 kg färskpotatis
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk persilja (persillade)
  • salt
Lägg till i inköpslistan