Anchochilirub

Betyg 1.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Anchochilirub

Den här anchochiliblandningen har hämtat inspiration från Sydamerika. Lagom het och eldigt röd passar den riktigt bra till kyckling. Gnugga in kryddblandningen ordentligt innan du steker eller grillar!

Anchochilirub

Ingredienser

4 portioner
1 tsk anchochilipulver
1 tsk malen spiskummin
1/2 tsk rökt paprikapulver
1/2 tsk malen kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kycklingrub med anchochili
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Paprika- och chilirub
    Betyg 2.1 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • En svensk rub
    Betyg 2.3 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kyckling-rub
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Körsbärsketchup
    Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad