Ananaspannkakor
Ananaspannkakor är en lyxig efterrätt och asiatisk läckerhet, som även kan avnjutas som brunch. Blanda och vispa mjöl, socker, salt, kokosmjölk, ägg och rostade kokosflingor till en slät smet som du steker i lite matfett. Stek sedan ananasen, strö över socker och servera!
Ingredienser
4 portioner
1 dl riven kokos
1 1/2 dl vetemjöl
1/2 dl strösocker
1 krm salt
400 ml kokosmjölk
2 ägg
smör eller margarin (till stekning av pannkakorna)
1 ananas
2 msk smör eller margarin
1/2 dl strösocker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2428 KJ / 581 kCal
Fett36.6 g
Kolhydrater51.8 g
Protein9 g
Kommentarer
Hej Annica! Den andra hälften kan serveras till pannkakorna som tillbehör. Vi ska lägga till detta i texten.
Redaktionen
2013-07-18Hälften av kokosflingorna...den andra hälften var skall de in (Punkt 2)? På bilden är den en liten skål med någon form av kokos i, står inget om detta i receptet?
Annica
2013-07-17Hälften av kokosflingorna...den andra hälften var skall de in (Punkt 2)? På bilden är den en liten skål med någon form av kokos i, står inget om detta i receptet?
Annica
2013-07-17