Agliata
![Agliata](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Agliataröran är det perfekta sättet för dig att förgylla din fiskrätt. Du mixar snabbt ihop vitlöksklyftor, bröd och rödvinsvinäger tillsammans med en högklassig olivolja. Resultatet blir gudomligt!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008
![Agliata](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
6 vitlöksklyftor
2 msk inkråm från dagsgammalt bröd
1 msk rödvinsvinäger
1 dl god olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer