Agliata

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Agliata

Agliataröran är det perfekta sättet för dig att förgylla din fiskrätt. Du mixar snabbt ihop vitlöksklyftor, bröd och rödvinsvinäger tillsammans med en högklassig olivolja. Resultatet blir gudomligt!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Agliata

Ingredienser

4 portioner
6   vitlöksklyftor
2 msk  inkråm från dagsgammalt bröd
1 msk  rödvinsvinäger
1 dl  god olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Salsa romesco
Betyg 4.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rökt kalkonbröst med saltpotatis och mojo verde
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Romescosås med gräddfil
Betyg 4.4 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomat- och persikosalsa
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grekisk potatis- och vitlöksröra
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Riven tomatsås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga