Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Äggsallad med salladslök

En smaskig äggsallad med salladslök. Blanda äggen och salladslöken med crème fraiche och sedan är salladen färdig att serveras! Perfekt att ställa fram på buffébordet!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och grovhacka äggen. Lägg över i en skål och blanda i crème fraiche och salladslök. Smaka av med salt och peppar.

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Tips

Perfekt att ha färdig och bara ställa fram till en liten smörgåsbuffé med olika goda färska brödsorter att välja bland. Passar också utmärkt till bakpotatis eller som nattamat.

Ingredienser

Portioner: 4
  • st kokta ägg
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 3/4 tsk salt
  • 1 dl strimlad salladslök
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
Lägg till i inköpslistan