Äggröra på hampafrön

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äggröra på hampafrön

En fräsch och riktigt smarrig japan-inspirerad äggröra med rostade hampafrön som får en krämig konsistens av crème fraiche. Servera röran till frukost eller som en lättare lunchrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Äggröra på hampafrön

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl hampafrön (skalade eller oskalade)
1/2 dl sesamfrön (gärna svarta)
1 noriark (sjögräsark som används till sushi)
1/2 tsk flingsalt
6 ägg
1/2 tsk salt
1 dl lätt crème fraiche
1 msk smör

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Onigiri
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Japansk rotsaksmiso med svamp och nori
Betyg 3.3 av 5.116 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sushirullar
Betyg 3.1 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Evas pannkaks-sushi
Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Asiatisk dukkah
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Padrones med alg- och sesamsalt
Betyg 2.7 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad