Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Vackra ägghalvor är klassisk buffémat. Här spritsas ägghalvorna med créme fraiche smaksatt med citron och rom. Extra fina blir äggen med dill och rödlöksringar på toppen. Lägg gärna rödlöksringarna i isvatten i ca 10 minuter så blir de extra krispiga.

Ägghalvor med citron, rom och krispig rödlök

Ingredienser

6 portioner
6 ägg
1/2 citron
1 dl crème fraiche
salt
svartpeppar
ca 80 g röd rom
2 små rödlökar
dill
sallad

Gör så här

00:11:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi480 KJ / 115 kCal
Fett6.5 g
Kolhydrater2.3 g
Protein11.4 g

Testa liknande recept

  • Krispiga haricots verts med potatissallad
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kaviarägg med gräslök
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Blinier
    Betyg 4.4 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad