Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Här har vi det perfekta glöggtilltugget! Kakor gjorda på favoritkombinationen pepparkakor och grönmögelost. Så gott, och så är det superenkelt att göra. Testa du också!

Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Ingredienser

25-30 små bitar
25 pepparkakor
75 g smör
250 g grönmögelost
1/2 dl crème fraiche (34%)
1/2 dl rysk yoghurt (17%)
1 - 2 msk honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

NNäringsvärdet är beräknat per bit.
Energi404 KJ / 97 kCal
Fett7 g
Salt0.5 g
Kolhydrater5 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Cheesecake med mango och matcha
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Laktosfri matcha latte
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Overnight oats med äpple och kanel
Betyg 4.3 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 23 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mjuk pepparkaka med glasyr
Betyg 3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepparkakscheesecake med ingefärslingon
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fryst yoghurtbräck med granatäpple och pepparkakor
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad