Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Här har vi det perfekta glöggtilltugget! Kakor gjorda på favoritkombinationen pepparkakor och grönmögelost. Så gott, och så är det superenkelt att göra. Testa du också!

Ädelostcheesecake med pepparkaksbotten

Ingredienser

25-30 små bitar
25 pepparkakor
75 g smör
250 g grönmögelost
1/2 dl crème fraiche (34%)
1/2 dl rysk yoghurt (17%)
1 - 2 msk honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

NNäringsvärdet är beräknat per bit.
Energi404 KJ / 97 kCal
Fett7 g
Salt0.5 g
Kolhydrater5 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Cheesecake med mango och matcha
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laktosfri matcha latte
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Overnight oats med äpple och kanel
    Betyg 4.3 av 5.47 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mjuk pepparkaka med glasyr
    Betyg 3 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbetstzatziki
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad