Ädelostbakad knipplök

0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Ädelostbakad knipplök

Ädelostbakad knipplök är krämigt och förbluffande gott. Du mixar crème fraîche och ädelost till en kräm som du klickar ut på löken. Pinjenötter och timjan ger också utsökt smak.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2008

Ädelostbakad knipplök

Ingredienser

4 portioner
6 knipplökar
75 g ädelost
1 1/2 dl lätt crème fraiche
ugnsfolie
1/2 dl rostade pinjenötter
timjan
flingsalt

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Det var underbart gott.

    Maria

Näringsvärde per portion

Energi591 KJ / 141 kCal

Testa liknande recept

  • Ädel-croque
    Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ädel avokadoröra
    Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Snabb broccoliröra
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Baba ganoush på zucchini
    Betyg 3.1 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad