Om du vill festa till köttet lite så pröva att adabokrydda din entrecôte. Entrecôten får en smak av vitlök, chilifrukt, oregano, nejlikor, spiskummin, koriander, kanel och vitvinsvinäger. Lyxigt, gott och passar utmärkt vid festliga tillfällen!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2003
Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktos- och mjölkproteinfri: Stek i olja, laktosfritt eller mjökfritt margarin i stället för i smör.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Birgitta
2005-04-02Under punkt 5 talas om kyckling och paprika....får inte riktigt ihop det. Hälsn. Birtgitta
Annika
2003-02-07Otroligt gott, Det här kommer jag att göra många gånger. Spännande kryddor med lite styrka men pepparsorterna var lite svåra att hitta. Avokadosalladen är ett måste till.