Alkoholfritt!

Midsommardrinkar

utan alkohol

Svenska jordgubbar, färskpotatis, sparris, lax – och några rejäla nubbar. Eller? Vi på ICA vill peppa dig att fira midsommar med mindre alkohol och mer små grodor!

7 alkoholfria drinkar till midsommarfesten

 • Virgin citrus-screwdriver

  En uppdaterad, alkoholfri screwdriver! Med grapefrukt, mandariner och lime blir den rik på C-vitamin och får en riktigt uppfriskande, lite syrlig smak.

  › Till receptet!

 • Minty ginger

  Minty ginger är ett drinkrecept på en oslagbar alkoholfri drink gjord av syrlig lime, söt sirap, ingefära, mynta, is och mineralvatten. Servera gärna som bål. Läskande och lyxig!

  › Till receptet!

 • Virgin Piña Colada

  Mättande, fräsch och enkel alkoholfri drink. Tropiska inslag av ananas och kokos, som snabbt mixas och kan bjudas till alla! Kyl ingredienserna först, för att få en kall och läskande drink.

  › Till receptet!

 • Virgin Mojito

  Förfriskande och vacker alkoholfri drink, suverän törstsläckare på midsommar! Mynta och lime ger denna Virgin Mojito dess karaktär, och club soda sätter prägel med bubblor och fräscha smaker.

  › Till receptet!

 • Orange lady

  Ett fruktigt alkoholfritt drinkrecept på Orange lady som du enkelt blandar ihop med lime, sirap, krossad is, apelsinjuice, mynta och mineralvatten. Drinken är söt och god och svalkar perfekt varma dagar.

  › Till receptet!

 • Sangria rosé

  Blanda en frisk vackert rosa alkoholfri bål. Här låter vi tärnad melon i olika färger och lime i skivor marinera i tranbärsdryck. När det väl är drinkdags tillsätts en flaska mousserande rosévin utan alkohol.

  › Till receptet!

 • Tomatdrink

  Tomatdrinken som är bra både för kropp och själ! Drinken är både njutbar och rejäl. Chilifrukt, havssalt och ingefära är utsökta ihop och ger drinken ett extra sting!

  › Till receptet!