Tunnbrödsrullar med rostbiff och rotsakssallad
Lyxiga tunnbrödsrullar fyllda med rotsakssallad. Potatis, morot, kålrot och palsternacka i en härlig blandning av lättmajonnäs och crème fraiche, över det lägger du en skiva rostbiff. Rulla ihop ditt tunnbröd och servera. Makalöst gott.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007
Ingredienser
4 portioner
2 potatisar
1 morot
1/2 kålrot
1 palsternacka
1 dl crème fraiche
1 msk lättmajonnäs
4 bitar mjukt tunnbröd
8 skivor rostbiff
salt och peppar
För alla
Gör äggfri: använd äggfri majonäs.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer