Tapenadesnittar

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Tapenadesnittar

Du snor snabbt ihop kvällens tilltugg genom att göra spännande tapenadesnittar. Ansjovis, tonfisk, kapris och vitlök mixas ihop och placeras på rostat surdegsbröd tillsammans med sallad och mumsig getost.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Tapenadesnittar

Ingredienser

12 st
40 g  avrunna ansjovisfiléer (40 g motsvarar 1/2 burk)
100 g  tonfisk (100 g motsvarar 1 burk)
1/2 dl  kapris
1   vitlöksklyfta
1/2 dl  olivolja
svartpeppar
1 msk  citronjuice
1/2 dl  hackad persilja
6   tunna skivor surdegsbröd
fransk getost
sallad
tapenad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gulbetssallad med getost på salladsblad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade snittar med vit getost
Betyg 2.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostbollar med krispigt baconsmul
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3.1 av 5.
152 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskpaket med rödbetor och getost
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nygrillad karré med getost och tomat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga