Parmesanfrön

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Parmesanfrön

Som krispig topping till sallad, soppa eller pasta rostar vi goda fröer som solroskärnor, pumpakärnor och sesamfrön tillsammans med parmesan.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020

Parmesanfrön

Ingredienser

10-12 portioner
1 dl  solroskärnor
1 dl  pumpakärnor
1 dl  sesamfrön
1 dl  finriven parmesan
1 tsk  flingsalt

För alla

Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.

Osten kan innehålla löpe.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fröströssel
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Quinoa- och fröknäcke
Betyg 4.3 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpapesto
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fröknäckebröd
Betyg 4.6 av 5.
48 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med grönkålspesto
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knaprigt
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga