Kryddhalstrad fisk med mild curryspagetti
Är du sugen på en kryddig fiskrätt? Då borde du testa kryddhalstrad fisk med mild curryspagetti. Stek fiskfilén i kajennpeppar, socker och kryddnejlika och blanda spagettin med broccoli, currypaste och crème fraiche - färdigt att avnjutas!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002
Ingredienser
4 portioner
300 g spaghetti
salt och peppar
4 fiskfiléer à 150 g t ex kolja, sej eller torsk
1/2 krm kajennpeppar
2 krm socker
1/2 krm malen kryddnejlika
1 paket tinad broccoli (à 250 g)
1 msk olja
2 msk mild currypaste
1 dl crème fraiche
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer