Hannas pärontryffel

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
1
Hannas pärontryffel

Hannas pärontryffel är sagolikt god! Choklad och päronkonjak är en oslagbar kombination. Festligt att servera efter en god middag eller som gåva till en kär vän.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Hannas pärontryffel

Ingredienser

35 st
1 4/5 dl  grädde
150 g  mörk choklad
150 g  ljus choklad
ca 65   rumsvarmt smör
4/5 dl  päronkonjak

För alla

Gluten- och äggfri. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Tips

Kyl handen med lite is så är det lättare att forma bollar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Väldigt god smak, men är i mjukaste laget, blir snabbt kladdig i rumstemp. Tog kanske för mycket konjak!

Liselott

2007-12-17

Testa liknande recept

Snapsbollar
Betyg 1.7 av 5.
20 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Enkel tryffel
Betyg 3.5 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Minttryffel
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tryffelrutor med nougat
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkakstryffel
Betyg 3.8 av 5.
27 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Katalansk chokladtryffel med apelsin och kanel
Betyg 3.7 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga