Hallonsoppa

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
0
Hallonsoppa

Recept på makalöst delikat hallonsoppa. Du gör den på hallon, rödvin, vatten, socker, kanel och maizena. Servera soppan som dessert med en kula mangosorbet eller vaniljglass.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Hallonsoppa

Ingredienser

4 portioner
300 g  hallon
4 dl  rödvin (t ex Zinfandel eller annat fruktigt vin)
3 dl  vatten
2 dl  socker
1   kanelstång
3 msk  majsstärkelse
ev mangosorbet eller vaniljglass till servering

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg om rätt glass används till.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2663 KJ / 637 kCal
Fett11 g
Salt0.2 g
Kolhydrater109 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Kryddigt vin - god gåva
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vin chaud med apelsin
Betyg 3.2 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tysk fruktkräm
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glödgad glögg
Betyg 3.6 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cider med smak av äppelpaj
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Honungskryddad rosmarinsky
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga