Fänkål med oliver och blodapelsin

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Fänkål med oliver och blodapelsin

Det här är ett fräscht, nyttigt och spännande tillbehör till exempelvis kyckling. En siciliansk blodapelsin ger den här fänkålssalladen med oliver en överraskande friskhet i smaken. Otroligt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Fänkål med oliver och blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
1   stor fänkål (à ca 400 g)
1   blodapelsin
1   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
ca 12   urkärnade kalamataoliver
3 msk  olivolja
flingsalt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kålrots- och morotssallad med apelsin
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Syrlig smoothie med blodapelsin
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Marängtoppade apelsinhalvor
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blodapelsinjuice med äpple, palsternacka och basilika
Betyg 3.2 av 5.
65 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsin- och fänkålssallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga