Chiliglaze

Betyg 4.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Chiliglaze

En chiliglaze med god hetta som passar bra att pensla på rimmade revbensspjäll. Din glaze är klar när ingredienserna av bland annat spansk peppar, honung, vitlök och sweet chilisås kokat ihop och fått en sirapsliknande konsistens.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Chiliglaze

Ingredienser

2 dl
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
olja till stekning
1/2 dl sweet chilisås
1/2 dl japansk soja
1/2 dl honung
1 dl färskpressad apelsinjuice
1/2 dl hackad bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fantastiskt gott!

    Åsa

Testa liknande recept

  • Sweet chili-glaze
    Betyg 1.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ananasglaze
    Betyg 4.3 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pepparglazerad ryggbiff
    Betyg 1.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kycklingfilé med aprikosglaze
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Glazer
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Honungs- och sojaglaze
    Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad