Hoppa till sidans innehåll

Älskar du också den italienska klassikern tiramisu? Prova att göra den på nytt vis med en botten av chokladkex och en fyllning av chokladtryffel som toppas med mascarponekräm.

Recept och styling Sofia Nilsson Foto Lennart Weibull
Tips: Fler recept på tiramisu hittar du här!

 

  • Tips!

    Förbered gärna pajen dagen innan och förvara i kylen. Ta fram ca 20 minuter före servering.

  • Tips!

    Smaksätt pajen med amaretto, rom eller cognac! Addera ca 1/2 dl eller valfri mängd i chokladsmeten.

  • Tips!

    Gör pajen i portionsformar.

  • Visste du att...

    ...ordet tiramisu kommer ifrån italienskans Tira mi sù som betyder pigga upp mig?

  • Chokladtiramisu-paj

    Chokladtiramisu-paj

    Älskar du också den berömda italienska dessertklassikern tiramisu? Prova att göra den på nytt vis – med en botten av krossade chokladkex och en fyllning av chokladtryffel, toppad med mascarponekräm.

    - Chokladtiramisu-paj

    Spara