Duka för fler
Här får du tips och recept för att dryga ut middagen om du får besök vid middagsbordet.
Gör egen granola som lyfter frukosten till nya höjder. Här visar vi hur du gör en kryddig och energirik variant av den knapriga müslin, där vi smaksatt rostade havregryn, frön och nötter med torkad frukt och kokos.
Tips: Här hittar du alla våra granola- och müslirecept.
Receptet ger cirka 1,2 liter färdig müsli.
5 dl havregryn, 5 dl kokosflakes eller riven kokos, 1 dl pumpakärnor, 1 dl solrosfrön, 2 dl grovhackade nötter t ex hasselnötter, 3 tsk malen kanel, 2 tsk malen kardemumma, ½ tsk salt, 2 dl flytande honung och 1 msk vatten.
Sätt ugnen på 175° C. Blanda alla ingredienser noga tills grynen fäster ihop lite.
Fördela blandningen på två bakpappersklädda plåtar. Rosta en plåt i taget i mitten av ugnen 15–20 minuter. Rör om då och då.
Skär 3 dl blandad torkad frukt, t ex fikon, dadlar, aprikoser, äpplen och russin, i mindre bitar. Blanda med granolan när den svalnat.
Förvara i en burk med tättslutande lock.
Servera gärna granolan med yoghurt och färska bär.
Här får du tips och recept för att dryga ut middagen om du får besök vid middagsbordet.
Här är våra recept på den godaste höstmaten värdig en skördefest.
Bli en mästare på att vika diamanter med vår enkla steg för steg beskrivning.
Veva ihop en god salsa, toppa en tostada och festa loss med dessa tex-mex recept!
En fransk lilja är en imponerande servettvikning! Enkelt - följ bara våra instruktioner.
Vi har samlat recepten som passar för ett Valborg - oavsett om det blir regn eller sol!
Här hittar du ICAs bästa och smartaste middagstips. Inspireras av goda och enkla recept
Här bjuder vi på klassiska cocktails och drinkar som passar cocktailpartyt a la 1920-tal.
Vi har listat rätterna som är ett måste för Thanksgiving och bjuder på fakta om högtiden.