Sugen på att servera äggen på ett annorlunda vis? Toppen - här visar vi hur du gör urgulliga cloud eggs.
Tips! Här hittar du alla våra
recept med ägg.
Börja med att separera äggen. Försök att få gulorna att va så intakta som möjligt. Det gick sådär för oss. Men hey - tre av fyra är väl ändå okej?
Vispa äggvitorna till hårt skum med hjälp av en elvisp.
Klicka ut äggvitan i 4 lika stora delar på en plåt med bakplåtspapper. Forma dem så molnlika du kan och gör en grop i mitten där äggulan ska få plats. Grädda på 225˚C i tre minuter.
Ta ut äggen ur ugnen och lägg gulorna i groparna. Försök behålla gulorna så hela som möjligt för snyggast ägg, annars flyter de lätt ut. Grädda äggen mitt i ugnen i ytterligare 3-4 minuter.
Nu är dina gulliga molnägg färdiga! Salta och peppra, strö på lite gräslök och ät med tillbehör du gillar, t.ex. bacon, avokado och srirachasås. Mums!