Vi listar vad som kan gå fel och hur du undviker det.
Tyck till om Buffé
Gör din röst hörd!
Vi vill veta vad just du tycker om tidningen Buffé! Gå med i vår buffépanel och svara på några snabba frågor kring innehållet i tidningen och bli belönad som tack för hjälpen.
Registrera dig här!
När du är med och svarar belönas du med poäng som du sedan kan byta mot trisslotter eller donationer till Röda korset. Du är givetvis anonym i undersökningarna och din e-postadress används enbart i detta syfte.
Artiklar Visar 604 stycken
Matpionjärerna: Bergmans fisk & vilt
Naturens råvaror
Prisbelönt och lokalproducerat mathantverk – Buffé har besökt butiken och rökeriet Bergmans Fisk och Vilt i utkanten av Vilhelmina i Lappland. Dessutom får vi lära oss att röka fisk.
Matpionjärerna – Gårdsfisk
Framtidens fisk
Numera finns ett sätt att odla fisk som är effektivt och snällare mot vår natur – Gårdsfisk visar vägen.
Tidningsarkivet
Bläddra i tidningen Buffé!
Här hittar du alla utgivna nummer av Tidningen Buffé sedan 1995.
Här hittar du de fullständiga villkoren som gäller när du är med i en tävling som arrangeras av tidningen Buffé.
Här är en grundlig lista för dig som planerar en stor fest - checka av att du har koll!
Från pasta till pita
Söndagspreppen
Månadens meny bjuder på rätter som bönstroganoff, pastagratäng och köttbullar i pitabröd.
Laga gott av abborre och kusinen gös
Fakta & recept!
Läs om grisbönderna som blev abborrodlare och bläddra bland recept med gös och abborre!
Vintrig veckomeny med kyckling
Söndagspreppen:
Med lite prepp får du både en god söndagsmiddag och tre måltider för veckan förberedda. Denna vecka står bland annat bakad potatis, rotfruktssoppa och shakshuka på menyn!