Tyck till om Buffé

Gör din röst hörd!

Vi vill veta vad just du tycker om tidningen Buffé! Gå med i vår buffépanel och svara på några snabba frågor kring innehållet i tidningen och bli belönad som tack för hjälpen.

Registrera dig här!

När du är med och svarar belönas du med poäng som du sedan kan byta mot trisslotter eller donationer till Röda korset. Du är givetvis anonym i undersökningarna och din e-postadress används enbart i detta syfte.

Artiklar Visar 604 stycken

Matpionjärerna: Bergmans fisk & vilt

Naturens råvaror

Prisbelönt och lokalproducerat mathantverk – Buffé har besökt butiken och rökeriet Bergmans Fisk och Vilt i utkanten av Vilhelmina i Lappland. Dessutom får vi lära oss att röka fisk.

Matpionjärerna – Gårdsfisk

Framtidens fisk

Numera finns ett sätt att odla fisk som är effektivt och snällare mot vår natur – Gårdsfisk visar vägen.

Tidningsarkivet

Bläddra i tidningen Buffé!

Här hittar du alla utgivna nummer av Tidningen Buffé sedan 1995.

Från pasta till pita

Söndagspreppen

Månadens meny bjuder på rätter som bönstroganoff, pastagratäng och köttbullar i pitabröd.

Vintrig veckomeny med kyckling

Söndagspreppen:

Med lite prepp får du både en god söndagsmiddag och tre måltider för veckan förberedda. Denna vecka står bland annat bakad potatis, rotfruktssoppa och shakshuka på menyn!