Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm
Tomatgryta serveras med pocherad torsk, potatis och en smakrik vitlökskräm. En god vardagsmåltid som går hem hos hela familjen! Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
2/3 sats pocherad torsk (2/3 stats motsvarar 4 bitar, se länk i steg 1)
1/2 sats rostade rotfrukter och tomat (se länk i steg 1)
1/3 sats rostad kräm av vitlök (se länk i steg 1)
Till servering
600 g kokt potatis
För alla
Kontrollera noga innehållet i varje länkat recept.
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop tre färdiga recept till ett nytt.
Tips
Servera gärna lite riven pepparrot eller chiliflakes till.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur värmer jag upp maten?
Cristina
2021-01-04Jättegott!! Väldigt smidig rätt!
Maria
2020-01-30