Yoghurtsås med dofter från Indien

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Yoghurtsås med dofter från Indien

Yoghurtsås med dofter från Indien är en smakrik och fräsch sås som du enkelt gör på naturell yoghurt, mynta, kanel, chilipeppar och salt. Yoghurtsåsen är idealisk att äta tillsammans med köttfärsbiffar eller andra färsrätter.

Yoghurtsås med dofter från Indien

Ingredienser

2 dl
2 dl  yoghurt naturell, avrunnen genom kaffefilter (ca dubbla mängden innan)
10   fint skurna myntablad
1 tsk  kanel
salt och chilipeppar (lite för att runda av)

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Gott till kebabspett, värt och nämna det tar ca 10-15 minuter för yoghurt och rinna av

Bryn

2011-03-30

Testa liknande recept

Myntasås
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingfiléer med mango- och gurkraita
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokos- och myntacocktail
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Melonringar med sommarsås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vattenmelon med yoghurt och Za´atar
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Svalkande iste
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga