Yoghurtsås med dofter från Indien | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Yoghurtsås med dofter från Indien

Yoghurtsås med dofter från Indien är en smakrik och fräsch sås som du enkelt gör på naturell yoghurt, mynta, kanel, chilipeppar och salt. Yoghurtsåsen är idealisk att äta tillsammans med köttfärsbiffar eller andra färsrätter.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 dl portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda samtliga ingredienser väl och servera såsen kall.

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.

Ingredienser

Portioner: 2 dl
  • 2 dl yoghurt naturell, avrunnen genom kaffefilter (ca dubbla mängden innan)
  • 10 fint skurna myntablad
  • 1 tsk kanel
  • salt och chilipeppar (lite för att runda av)
Lägg till i inköpslistan