Vispad getost med brynt smör och tranbär

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vispad getost med brynt smör och tranbär

Vispad getost blir ljuvligt krämig när den blandas med vispgrädde och en nypa svartpeppar. Toppa med brynt smör som ger en nötig fyllighet och strö över sötsyrliga torkade tranbär för en perfekt balans. En enkel men elegant rätt som passar både till förrätt och som ett smakrikt tillbehör.

En vid skål med vispad getost toppad med tranbär och ringlat brynt smör över. Rostade brödskivor vid sidan av.

Ingredienser

4 portioner
200 g getost chevré (rumstempererad)
3 msk vispgrädde
2 krm svartpeppar
25 g smör
1/2 dl torkade tranbär

Till servering:

bröd (gärna rostat)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1186 KJ / 283 kCal
Fett24 g
Salt0.9 g
Kolhydrater7 g
Protein11 g

Testa liknande recept

  • Getostbollar med tranbär
    Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chèvrepizza med grönkål
    Betyg 4.7 av 5.158 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kålrabbisallad med äpple och getost
    Betyg 4.6 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade snittar med vit getost
    Betyg 2.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad