Vispad getost med brynt smör och tranbär

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vispad getost med brynt smör och tranbär

Vispad getost blir ljuvligt krämig när den blandas med vispgrädde och en nypa svartpeppar. Toppa med brynt smör som ger en nötig fyllighet och strö över sötsyrliga torkade tranbär för en perfekt balans. En enkel men elegant rätt som passar både till förrätt och som ett smakrikt tillbehör.

En vid skål med vispad getost toppad med tranbär och ringlat brynt smör över. Rostade brödskivor vid sidan av.

Ingredienser

4 portioner
200 g getost chevré (rumstempererad)
3 msk vispgrädde
2 krm svartpeppar
25 g smör
1/2 dl torkade tranbär

Till servering:

bröd (gärna rostat)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1186 KJ / 283 kCal
Fett24 g
Salt0.9 g
Kolhydrater7 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Getostbollar med tranbär
Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Chèvrepizza med grönkål
Betyg 4.7 av 5.158 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kålrabbisallad med äpple och getost
Betyg 4.6 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade snittar med vit getost
Betyg 2.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tapenadecigarr med getostdipp
Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Balsamico brässerad hjärtkål med getost och hasselnötter
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad